South Dakota

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in South Dakota

Onroerend goed te koop in South Dakota

South Dakota is een uitgestrekt, dunbevolkt land in het middenwesten van de Verenigde Staten. Hier is het spectaculaire Black Hills National Forest, waar twee historische monumenten uitgehouwen zijn in de granieten rots: Mount Rushmore, ter ere van de vier Amerikaanse presidenten, en het monument voor Crazy Horse, dat herinnert aan het beroemde stamhoofd.

De hoofdstad is Pierre. South Dakota grenst ten noorden van North Dakota, ten zuiden van Nebraska, ten oosten van Iowa en Minnesota, in het westen met Wyoming en Montana.

South Dakota heeft het derde hoogste percentage Indianen in het land na Alaska en New Mexico. Velen komen uit de stammen Dakota, Lakota en Nakota, die samen de Sioux-natie vormen.

Onroerendgoedmarkten in het hele land zijn deze zomer zeker actiever en het antagonisme van kopers komt tot uiting in een aantal snelle verkopen boven de vraagprijs. De gemiddelde verkoopprijs van onroerend goed te koop in South Dakota steeg met 6,5%.

Eigenschappen voor verkoopprijzen in South Dakota zullen nog sneller stijgen dan die nog niet zijn geregistreerd, maar de verkoop en nieuwe aanbiedingen kunnen de groei in de zomer beëindigen. Er zijn nog steeds meer kopers dan verkopers van onroerend goed te koop in South Dakota in de meeste prijs- en woningcategorieën, dus de prijzen zullen blijven stijgen totdat de situatie verandert. Voor de periode van 12 maanden tussen juli 2017 en juni 2018 is de openstaande verkoop in de regio Sioux Falls met 5,1% gestegen.

Ook Rapid City is een interessante plaats waar u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in South Dakota. Er zijn typisch gebouw en veel mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een goede investering in onroerend goed te koop in South Dakota

  •  
    Verhuizen naar South Dakota. Expat en woon in South Dakota

    Zeer lange, bijna eindeloze wegen, omgeven door de mooiste zonsondergangen, ondergedompeld in de uitgestrekte prairies ... vandaag nemen we je mee naar een heel speciale plek, waar je sprakeloos van wordt! We vragen ons vaak af wat de ideale plek is om helemaal opnieuw te beginnen. Nou, wij bij Real ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 17017

Verkoop 5+ slaapkamers, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Verkoop
5+ slaapkamers

58 m²
uitstekend
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Verkoop Landbouwgrond, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

14,639.42EUR
Verkoop
Landbouwgrond

25 m²
Grond te koop! 100 ft x 200 ft. Mooi gebied. Openbaar water, gas en elektriciteit beschikbaar. Ook veel naast de deur is beschikbaar!
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB